DEDIKASI DALAM APLIKASI LIKRIK LEUTIK
PURSUE EXCELLENT!

PRODUK

TAMPILAN

Salawasna nyiptakeun kahirupan anu langkung saé!
Salawasna nganteurkeun kaséhatan sareng kabagjaan!
Sok berorientasi pelanggan!

Naha Pilih Kami?

  • ● pangalaman 18 taun

  • ● Dianggo tina sudut pelanggan

  • ● Hiji - lirén kanggo sababaraha alat listrik alit

  • ● Hiji jandela kanggo komunikasi

  • ● Kontrol ketat sareng QC

  • ● Henteu dugi ka model daptar

  • ● OEM / ODM numutkeun kabutuhan pasar anjeun

  • ● Gaduh logo anjeun pikeun promosi

Why Choose Us
  • About Us

Profil Perusahaan

Land Brown International Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan internasional anu profesional anu ngahaturanan kana alat-alat listrik alit. Kalayan pangalaman 18 taun, urang terang pisan pasar profesional sareng pasar promosi. Kalayan profési, reliabiliti sareng pangalaman kami kami siap ngadukung perusahaan anjeun anu makmur!